Frissítve: 2024.03.14.

Csoportos edzések

Mobiltelefon nézeten kattints a képre és forgasd el a telefonodat, így lehetőséged lesz nagyítani a képet és jobban áttekinthető lesz.

A csoportos edzések bejelentkezéshez kötöttek:

Telefonon: +36 70 280 9366

E-mail: csoportedzes@fitnessmohacs.hu

Ha tagunk vagy, akkor az Interneten keresztül online, ide kattintva tudsz belépni és időpontot foglalni!

A Google naptárat ide kattintva tudod hozzáadni a naptáradhoz.

NÉZD MEG AZ ÁRAINKAT

CSOPORTOS EDZÉSEK LEÍRÁSAI

 

Mi a WALKING?

A program a gyalogláson alapul, kiegészítve kis szakaszokban rövid futásokkal, és gimnasztikai gyakorlatokkal.
 
Walking egy teljesen új, komplex edzésprogram,  amely a fitness és sport világából ismert kiváló szakemberek tapasztalatai alapján született. A Walking sokoldalúságának köszönhetően  a gyakorlatok könnyen, lépésről lépésre elsajátíthatóak, ezért nyugodt szívvel ajánljuk minden korosztály számára. Sajátságos jellemzői miatt fitness és wellness szempontból is jól alkalmazható az egészség megőrzésére, a test karbantartására.
 
Segít egyesíteni a fogyasztó programokat, rendszerezi az edzést, mint bemelegítést. Ugyanakkor atlétikai mozgás is felfedezhető a Walkingban.
 
Jó még: rehabilitációra, post traumatikus és post fizioterápiás célokra és korrelációs betegségnél megelőzésre is.  Kardiovaszkuláris gyakorlatok, aktív alsó izommozgások, izmok tonizálása a felsőtesten és a hasizomban, kalória- és zsírégetés. Egy komplett Walking óra 40-50 percig tart
 

 

Mi a CROSS TRAINING?

Cross training egy folyamatosan növekvő népszerűségnek örvendő, egyre jobban elismert változatos edzőtermi mozgásforma. A megadott időre végzett különböző gyakorlatok segítségével lehetőséget kínál az általános erőnlét növelésére. A sportolók különösen hiányosságaik kiküszöbölésére, illetve az intenzívebb edzésszakaszokra történő felkészüléshez használják. A Cross training vagy más néven köredzés célja a hagyományos, izolált edzésmunkát kívánó testépítés kiegészítése. Az edzés fő szakasza alatt egymást váltják a szív-és érrendszert fejlesztő, és az izmokat erősítő gyakorlatok. Az elmúlt években divattá vált, mindenki számára elérhető mozgásforma a legjobb úton halad afelé, hogy első legyen az alakformáló sportok között. A többi mozgásformától az alábbiakban különbözik:
 
Intenzívebb, mint egy hagyományos edzés. Az egymás után rövid pihenővel következő gyakorlatok minden izmot megdolgoztatnak (minél intenzívebb a mozgás, a gyakorlatok annál nehezebbek).
 
A funkcionális gyakorlatok az összes izomláncot megdolgoztatják az olyan természetes mozdulatok segítségével, mint a futás, az ugrás, a tolás, a hajítás és a tolás.
 
A rendkívül különböző gyakorlatoknak köszönhetően az edzések változatosak és izgalmasok.
 

 

Mi a GYMSTICK?

Finnországból származik a gymstick. Fejlesztésekor a tornabotra és a gumikötélre alapoztak, amelyek már önmagában is számos lehetőséget kínálnak a fitnessimádók körében. A két eszköz kombinációjával hozták létre a sokoldalú és hatékony gymstick-et. Eredetileg izomtónus fokozó gyakorlatokhoz tervezték, de azóta használják és eredményes vizsgát tett a mozgékonyság, egyensúly, koordináció és aerob fittség fejlesztésében, sőt még rehabilitációban is.

Mire alkalmas a Gymstick?

 • Izomformálásra
 • Tónusfokozásra
 • Egyensúly és koordináció fejlesztésre
 • A törzs stabilizáló izmainak edzésre
 • Állóképesség fejlesztésre
 • Változatos, szórakoztató kikapcsolódásra

INSTRUKTOROK

Please specify image url.

Frank
Sára

ALAKFORMÁLÓ

 • Instruktor

CSOPORTOS FITNESS INSTRUKTOR

Frank Sára vagyok, tanítónő, gyermek tánccsoport vezető és csoportos fitness instruktor.

A sport, a mozgás már gyermekkoromban is az életem része volt. Ott kezdődött minden, amikor apukám rendszeresen levitt az MTE pályára mozogni, játszani. Gyermekkoromban versenyszerűen atletizáltam, azonban abban az időszakban több hobbim is volt, amiket nem szerettem volna feláldozni, így befejeztem a versenyzést.

Ezután rengeteg sportot űztem. Judoztam, teniszeztem, lovagoltam, táncoltam. Mindet nagyon szerettem. Egyetemi éveim alatt visszatértem a futáshoz. Rendszeresen futottam 10 km-eket. Közben elkezdtem konditerembe járni, ahol belekóstoltam a csoportos órák örömeibe is.

Csoportos fitness instruktori végzettségemet a Nemzetközi Sportedző Akadémián (International Sporttrainer Academy I.S.A.) szereztem meg.

Alakformáló edzéseim magas intenzitású kardiós és erősítő jellegűek, amelyek során különböző eszközök segítik a fejlődést: step pad, kézi súlyzó és gumiszalag. A gyakorlatokat dinamikus zenére végezzük, így a hangulat is garantált.

Véleményem szerint mindegy mit sportolsz, csak mozogj, mert a mozgás gyógyír midenre! Jó a testednek, jó a lelkednek és az elmédre is pozitívan hat!

Várlak alakformáló óráimon!

 

 

FRANK SÁRA

csoportos fitnesz instruktor

 

Please specify image url.

Alexin
Bernadett

Walking - Gymstick

 • Instruktor

CSOPORTOS FITNESS INSTRUKTOR

Alexin Bernadett vagyok, 45 éves két gyermekes édesanya. Nagyon hamar az életem részévé vált a sport. 3 éves voltam, amikor elkezdtem szertornázni,15 éves koromig versenyszerűen tornáztam, országos bajnok voltam. Az első gyermekem születése után kezdtem újból komolyabban foglalkozni a sporttal! Akkor a konditeremig jutottam, azonban elég hamar rájöttem, hogy nem szeretek egyedül edzeni, így a csoportos órák felé vettem az irányt! Imádtam az akkori órákat, amit Polgár Zitának köszönhetek! 2014-ben el is végeztem a sportedzői tanfolyamot a PTE TTK szakán.

Hiszem, hogy mindenki meg tudja találni azt a mozgásformát, ami a legközelebb áll önmagához! Amiben én segíteni tudok számodra, az a Walking, valamint a Gymstick! Gyere próbáld ki és ha te is úgy fogod imádni, ahogy mi, akkor az utunk közös lesz!

 

 

ALEXIN BERNADETT

csoportos fitnesz instruktor – Walking és Gymstick

Please specify image url.

Vajta
Balázs

CROSS TRAINIG

 • Instruktor

CSOPORTOS FITNESS INSTRUKTOR

Vajta Balázs vagyok, csoportos fitness instruktori végzettségemet a Nemzetközi Sportedző Akadémián (International Sporttrainer Academy I.S.A.) szereztem meg.

 

“Eddigi életemet a pörgős, magas intenzitású mozgásformák jellemezték. Fontos számomra, hogy mindig újabb és újabb kihívásokat, célokat találjak magamnak, azokat mindig jóval a komfortzónámon kívül a végső határaim közelében, teljesítsem.

 

Cross-training edzéseimet is – jellememből fakadóan – magas intenzitású, nagy fordulatszámú, a mindennapi életünk, munkavégzéseink során is alkalmazott mozgásformák (járások, futások, ugrások, húzások-tolások, hordások, emelések, fogások, ütések, rúgások, stb.) jellemzik. A dinamikus mozgásformák különböző funkcionális eszközök használatával hozzájárulnak, a testsúly csökkentéséhez, vázizmok megerősítéséhez, izmok formálódásához, és az állóképesség növeléséhez.”

 

Gyere el, tedd próbára magad! Megtapasztalod mire vagy képes és hol vannak a határaid, mindezt úgy, hogy közben egy nagyon jó, segítőkész, befogadó és összetartó csapat tagja lehetsz.

 

Mottóm:

„Legyen célod, légy maximalista, lépj ki a komfortzónádból, súrold felső határaidat, mert ezek nélkül sohasem fogod elérni kitűzött álmaidat.”

 

 

VAJTA BALÁZS

csoportos fitnesz instruktor

+36 20 250 2277

Email

Please specify image url.

Vencler
Ivett

JÓGAOKTATÓ

 • Oktató

CSOPORTOS OKTATÓ

Vencler Ivett vagyok 39 éves két gyermek édesanyja. Az első várandósságom után kerültem közelebb a jógához, akkor leginkább a hát és váll fájdalmaim enyhítése miatt gyakoroltam. 5 évvel ezelőtt,  egy kineziológia tábor alkalmával kezdtem megérteni a valódi lényegét. 3 éve gyerekjóga oktató végzettséget szereztem. A teljes elmélyülésben a Hatha-Gerinc-Női jógaoktatói tanfolyam elvégzése segített.

 
Hosszú még az út, az élet folyamatos tanulás, de minden egyes gyakorláskor, amikor leülök a jógaszőnyegemre ott a fejlődés lehetősége, mint testileg-lelkileg-szellemileg, még akkor is, ha csak egy légzőgyakorlatig jutottam el.

Azért gyere velem jógázni, mert gyengéden átmozgat, lecsendesít, mégis ad egy belső erőt, ami egyensúlyba hoz, ha engeded.

 

 

VENCLER IVETT

jógaoktató

+36 20 809 4948

 


Please specify image url.

Kriska
Rita

FITNESS

 • Instruktor

CSOPORTOS FITNESS INSTRUKTOR

Kriska Rita vagyok, csoportos fitness és KSG (Kids Smart Gymnastics) instruktor.

A sport évtizedekre visszanyúló, folyamatos élménye az életemnek. Közel 10 évig versenyszerűen atletizàltam középtàvfutóként az MTE színeiben. Csoportos fitness instruktori végzettségemet a Nemzetközi Sportedző Akadémiàn (International Sporttrainer Academy I.S.A) szereztem.

2018 óta tartok walking óràkat a Duna Fitnessben. A walking a gyaloglàson alapul, kiegészítve azt rövid futàsokkal, gimnasztikai gyakorlatokkal, amelyeket a walking extra óràk alkalmàval gumiszalaggal és kézi súllyal kombinàlunk. Megfelel az edzési és funkcionàlis rehabilitàciós igényeknek, àllóképességnövelő, sokoldalú és dinamikus. Mivel gyakorlataink könnyen elsajàtíthatóak, nyugodt szívvel ajànljuk minden korosztàly szàmàra.

Hiszek a csoportos órák erejében. Hiszem, hogy együtt, egymást bíztatva könnyebben átlendülünk a holtponton, lépünk ki a komfortzónánkból és érjük el a magunk elé kitűzött célt.

Várlak szeretettel, sétálj velem!

 

KRISKA RITA

csoportos fitnesz instruktor

+36 20 983 8140

 


Please specify image url.

Nyilasné Kapitány
Éva

WALKING / GYM

 • Instruktor / személyi edző / dietetikus

WALKING / SZEMÉLYI EDZŐ

 “A sport nagyon távol állt tőlem, még az iskolai testnevelés órák alól is felmentettek.

Azonban 2016-ban megjelent életemben a WALKING, és saját magamon is meglepődtem, hogy mennyire megtetszett ez a zenés, változatos, és extra hatékony edzésforma. Először a férjem is kételkedve fogadta, hogy instruktor szeretnék lenni, de hosszas rábeszélés után sikerült meggyőznöm, amit azóta sem bánok. Az idő múlásával a lelkesedésem töretlen, sőt a közelmúltban személyi edzői és BOSU tréneri képesítést is szereztem, hogy még szélesebb körben tudjak segíteni a fogyni vágyó, életmód váltásra törekvő vendégeknek.”

 

Ha kérdésed van, akkor Évi szívesen segít nem csak a WALKINGOS kérdésekben, hanem a számodra legmegfelelőbb mozgásforma kiválasztásában, és dietetikusként a – személyre szabott – helyes étrend kialakításában is!

Ha tutira fogyni szeretnél, akkor mindenképp keresd meg!

Tudj meg többet Évi TÁPLÁLKOZÁSI TANÁCSADÁSÁRÓL!

NYILASNÉ KAPITÁNY ÉVA

dietetikus, sportoktató, személyi edző, Walking instruktor, BOSU personal trainer

+36 20 913 8007

Email

FOGYNI SZERETNÉK
Please specify image url.

Mikusa
Míra

WALKING

 • Instruktor

WALKING

Sziasztok! Mikusa Míra vagyok, 19 éves. Jelenleg a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi karának hallgatója vagyok.

A sport évek óta fontos szerepet játszik az életemben, azonban ez nem volt mindig így. 2017-ben a Walking órákkal kezdődött minden, amelyek a sportolást szórakozássá varázsolták számomra. Az ezt követő években amellett, hogy a csoportos órák aktív résztvevője voltam, elkezdtem több időt tölteni a konditeremben is.

Töretlen lelkesedésem eredményeképpen 2022. szeptemberében jelentkeztem egy sportoktatói képzésre. Úgy érzem a bizonyítványom megszerzése csupán a kezdete ennek a hosszú és sportolásban gazdag útnak

MIKUSA MÍRA

Walking instruktor

+36 70 280 9366

Email

Please specify image url.

Pandur
Petra

GERINCTORNA

 • Instruktor

GERINCTORNA

Pandur Petra vagyok, harmadéves gyógytornász hallgató.

Számomra mindig is fontos volt a mozgás hiszen 10 évig táncoltam, azután pedig a súlyzós edzésekbe kezdtem bele. Már kiskoromban megtanultam, hogy mindig figyelni kell a helyes testtartásra. Ezért is örülök annak, hogy a gerinctornák alkalmával másoknak is segíthetek a céljaik elérésében, mindezt vidám hangulatban.

Mivel tanulmányaimat még nem fejeztem be, ezért folyamatosan szélesedik tudásom, és az új tudást folyamatosan beleépítem a mindennapjaimba is, emellett ez egy új és izgalmas kihívás lesz számomra, amit izgatottan várok.

Kezdjük el a közös utazást, és találkozzunk hétfőnként 18:00 órakor a gerinctornán!


CSOPORTOS EDZÉS VIDEÓK