Mindent kielégítő professzionáliskondigépekkel várunk!

80 gép 1000m2-en, Mohács legnagyobb fitness termében!

 

Változtatni szeretnél az alakodon, vagy esetleg megálltál a fejlődésben és segítséget szeretnél?

Keresd a személyi edzőinket, és segítenek neked. Személyre szabott, egyéni edzéstervet állítanak össze számodra, és akár segítenek a gyakorlatok pontos elvégzésében is, hogy a lehető leghatékonyabb legyen a fejlődésed.

NÉZD MEG A BÉRLETEINKET

NÉZZ KÖRBE NÁLUNK! – 360 VIRTUÁLIS SÉTA

SZEMÉLYI EDZՐK

Please specify image url.

Nagy
Dávid

GYM

  • Személyi edző

 Nagy Dávidnak hívnak, 13 éves koromban mentem le először az edzőterembe, és rögtön beleszerettem az ottani környezetbe. Először sportoktató, majd személyi edző képzettséget szereztem Pécsen, a Nemzetközi Sportedző Akadémián. A mozgás és az egészséges életmód elkötelezett híve vagyok. Fontos számomra, hogy azt csinálhatom, ami a számomra a legnagyobb örömet jelenti, ami nem más, mint a sport.

 

Célom, hogy a megszerzett tudásommal és a folyamatosan bővülő személyes tapasztalataimmal nyújtsak segítséget azoknak, akik elhatározták, hogy életmódot váltanak és kitörnek az addigi rendszertelen és mozgásszegény életvitelükből. Ha készen állsz, hogy megvalósítsd a céljaidat, akkor keress fel bátran. Szakszerű útmutatásokkal, személyre szabott edzéstervvel, hasznos tanácsokkal, és erős motivációval támogatlak utadon, hogy együtt elérjük a kívánt célodat!”

 

NAGY DÁVID

+36 20 481 8039

Email | Facebook


 


 

Please specify image url.

Nyilasné Kapitány
Éva

WALKING / GYM

  • Instruktor / személyi edző / dietetikus

 “A sport nagyon távol állt tőlem, még az iskolai testnevelés órák alól is felmentettek.

Azonban 2016-ban megjelent életemben a WALKING, és saját magamon is meglepődtem, hogy mennyire megtetszett ez a zenés, változatos, és extra hatékony edzésforma. Először a férjem is kételkedve fogadta, hogy instruktor szeretnék lenni, de hosszas rábeszélés után sikerült meggyőznöm, amit azóta sem bánok. Az idő múlásával a lelkesedésem töretlen, sőt a közelmúltban személyi edzői és BOSU tréneri képesítést is szereztem, hogy még szélesebb körben tudjak segíteni a fogyni vágyó, életmód váltásra törekvő vendégeknek.”

 

Ha kérdésed van, akkor Évi szívesen segít nem csak a WALKINGOS kérdésekben, hanem a számodra legmegfelelőbb mozgásforma kiválasztásában, és dietetikusként a – személyre szabott – helyes étrend kialakításában is!

Ha tutira fogyni szeretnél, akkor mindenképp keresd meg!

Tudj meg többet Évi TÁPLÁLKOZÁSI TANÁCSADÁSÁRÓL!

NYILASNÉ KAPITÁNY ÉVA

dietetikus, sportoktató, személyi edő, Walking instruktor, BOSU personal tréner

+36 20 913 8007

Email

FOGYNI SZERETNÉK

 

Please specify image url.

Maráz
Zsolt

GYM

  • személyi edző

Maráz Zsolt vagyok, gyermekkoromban rengeteget mozogtam, a sport mindig is az életem része volt és ezután is az lesz. Eleinte labdás sportokat űztem, majd 20 évesen léptem be először egy edzőterembe és beleszerettem ebbe a sportba. Rengeteg mindent a saját bőrömön tapasztaltam, próbáltam. Az edzői képesítést 2013-ban végeztem el.

Célom hogy az edzések során jól érezd magad. Ha szeretnél fogyni, szálkásodni, izomtömeget építeni, vagy csak egészségesebb életmódra vágysz és olyan edzőt szeretnél akitől a maximális figyelmet megkapod, akkor sok szeretettel várlak.

MARÁZ ZSOLT

személyi edző

+36 20 508 7293

Email