Mindent kielégítő professzionáliskondigépekkel várunk!

80 gép 1000m2-en, Mohács legnagyobb fitness termében!

 

Változtatni szeretnél az alakodon, vagy esetleg megálltál a fejlődésben és segítséget szeretnél?

Keresd a személyi edzőinket, és segítenek neked. Személyre szabott, egyéni edzéstervet állítanak össze számodra, és akár segítenek a gyakorlatok pontos elvégzésében is, hogy a lehető leghatékonyabb legyen a fejlődésed.

NÉZD MEG A BÉRLETEINKET

NÉZZ KÖRBE NÁLUNK! – 360 VIRTUÁLIS SÉTA

SZEMÉLYI EDZŐK

Please specify image url.

Nagy
Dávid

GYM

 • Személyi edző

Nagy Dávidnak hívnak, 13 éves koromban mentem le először az edzőterembe, és rögtön beleszerettem az ottani környezetbe. Először sportoktató, majd személyi edző képzettséget szereztem Pécsen, a Nemzetközi Sportedző Akadémián. A mozgás és az egészséges életmód elkötelezett híve vagyok. Fontos számomra, hogy azt csinálhatom, ami a számomra a legnagyobb örömet jelenti, ami nem más, mint a sport.

 

Célom, hogy a megszerzett tudásommal és a folyamatosan bővülő személyes tapasztalataimmal nyújtsak segítséget azoknak, akik elhatározták, hogy életmódot váltanak és kitörnek az addigi rendszertelen és mozgásszegény életvitelükből. Ha készen állsz, hogy megvalósítsd a céljaidat, akkor keress fel bátran. Szakszerű útmutatásokkal, személyre szabott edzéstervvel, hasznos tanácsokkal, és erős motivációval támogatlak utadon, hogy együtt elérjük a kívánt célodat!”

 

NAGY DÁVID

+36 20 481 8039

Email | Facebook


 

Please specify image url.

Nyilasné Kapitány
Éva

WALKING / GYM

 • Instruktor / személyi edző / dietetikus

 “A sport nagyon távol állt tőlem, még az iskolai testnevelés órák alól is felmentettek.

Azonban 2016-ban megjelent életemben a WALKING, és saját magamon is meglepődtem, hogy mennyire megtetszett ez a zenés, változatos, és extra hatékony edzésforma. Először a férjem is kételkedve fogadta, hogy instruktor szeretnék lenni, de hosszas rábeszélés után sikerült meggyőznöm, amit azóta sem bánok. Az idő múlásával a lelkesedésem töretlen, sőt a közelmúltban személyi edzői és BOSU tréneri képesítést is szereztem, hogy még szélesebb körben tudjak segíteni a fogyni vágyó, életmód váltásra törekvő vendégeknek.”

 

Ha kérdésed van, akkor Évi szívesen segít nem csak a WALKINGOS kérdésekben, hanem a számodra legmegfelelőbb mozgásforma kiválasztásában, és dietetikusként a – személyre szabott – helyes étrend kialakításában is!

Ha tutira fogyni szeretnél, akkor mindenképp keresd meg!

Tudj meg többet Évi TÁPLÁLKOZÁSI TANÁCSADÁSÁRÓL!

NYILASNÉ KAPITÁNY ÉVA

dietetikus, sportoktató, személyi edő, Walking instruktor, BOSU personal tréner

+36 20 913 8007

Email

FOGYNI SZERETNÉK

 

Please specify image url.

Maráz
Zsolt

GYM

 • személyi edző

Maráz Zsolt vagyok, gyermekkoromban rengeteget mozogtam, a sport mindig is az életem része volt és ezután is az lesz. Eleinte labdás sportokat űztem, majd 20 évesen léptem be először egy edzőterembe és beleszerettem ebbe a sportba. Rengeteg mindent a saját bőrömön tapasztaltam, próbáltam. Az edzői képesítést 2013-ban végeztem el.

Célom hogy az edzések során jól érezd magad. Ha szeretnél fogyni, szálkásodni, izomtömeget építeni, vagy csak egészségesebb életmódra vágysz és olyan edzőt szeretnél akitől a maximális figyelmet megkapod, akkor sok szeretettel várlak.

MARÁZ ZSOLT

személyi edző

+36 20 508 7293

Email


 

Please specify image url.

Keller
Zsuzsanna

GYM

 • személyi edző
Sziasztok! 
Keller Zsuzsi vagyok, személyi edző. 
 
Egész kiskorom óta fontos része volt az életemnek a mozgás, általános iskolai éveim alatt atletizáltam, számos dobogós helyezést elérve, csapatban és egyénileg is. 
Középiskolás éveimben kosaraztam. Imádtam az edzések minden pillanatát, igazából a sport mint olyan, adott egy érzést. Egy olyan plusz löketet, ami mindig tovább lendített, mindig valahogy önmagamhoz vitt közelebb.  A versenyzést idővel abba hagytam és kíváncsi természetemből adódóan mozgásformák felé orientálódtam. Így jött a Zumba, foci, és az XFight is. 
 
Az élet viszont megálljt parancsolt. Számos egészségügyi probléma alakult ki nálam amikből közel 3 éves kezelés gyógyított ki teljesen. Nem adtam fel, tudtam, hogy mit akarok. 
Így ahogy megállított úgy vissza is terelt a sporthoz az élet. Egyre jobban kikristályosodott bennem, hogy én hosszútávon mindenképpen a sporttal és a mozgással szeretnék foglalkozni, mert ez az amit szeretek, ez az ami örömmel tölt el, ez az ami ellazít, így 2021 nyarán letettem a Sportoktató Testépítő Fitness képzést, és tapasztalás gyanánt belevágtam egy Bikini fitness versenybe.
 
Hatalmas küzdelmeim voltak testileg és mentálisan is, amiből szintén profitáltam, sokat fejlődtem, tapasztaltam, feszegettem a határaimat. 
 
2021 szeptember óta dolgozom edzőként. Fontos számomra, hogy minél több emberrel megszerettessem a sportot és segítsek az egészséges életmód kialakításában. Öröm, ha láthatom a vendégeim arcán az elégedettséget és sikerélményt.
 
Büszkeséggel tölt el, hogy végig kísérhetem a hozzám fordulókat  mind a testi, mind a lelki fejlődésük útján és együtt örülhetünk.
Az edzések alatt maximális figyelmet fordítok vendégeimre, a gyakorlatok helyes kivitelezésére, motiválom, segítem őket. Fontosnak tartom a jó légkör megteremtését, törekszem arra, hogy a vendégeim érezzék mennyire fontos számomra a saját fejlődésük, és hogy sikerélményekben gazdag edzésük legyen. 
 
“A sport nem csak testnevelés, hanem a léleknek is az egyik legerőteljesebb nevelőeszköze” Szent-Györgyi Albert
 
Amit nyújtok:
 
 • Jókedv! 
 • Személyre szabott táplálkozás tanácsadás
 • Személyre szabott edzés 
 • Online edzés 
 • Formásítás /Testzsírszázalék csökkentés 
 • Izomtömeg növelés 
 • Életmód váltás
 • Gyakorlatok helyes kivitelezés
 • SMR 
 • Nyújtás( Stretching) 
 
Keress bizalommal!
 
Elérhetőségeim: