Mindent kielégítő professzionális kondigépekkel várunk!

80 gép 1000m2-en, Mohács legnagyobb fitness termében!

 

Változtatni szeretnél az alakodon, vagy esetleg megálltál a fejlődésben és segítséget szeretnél?

Nem gond! Keresd a személyi edzőinket, és segítenek neked. Személyre szabott, egyéni edzéstervet állítanak össze számodra, és akár segítenek a gyakorlatok pontos elvégzésében is, hogy a lehető leghatékonyabb legyen a fejlődésed.

NÉZD MEG A BÉRLETEINKET

NÉZZ KÖRBE NÁLUNK! – 360 VIRTUÁLIS SÉTA

SZEMÉLYI EDZŐK

Please specify image url.

Nagy
Dávid

GYM

  • Személyi edző

 Nagy Dávidnak hívnak, 13 éves koromban mentem le először az edzőterembe, és rögtön beleszerettem az ottani környezetbe. Először sportoktató, majd személyi edző képzettséget szereztem Pécsen, a Nemzetközi Sportedző Akadémián. A mozgás és az egészséges életmód elkötelezett híve vagyok. Fontos számomra, hogy azt csinálhatom, ami a számomra a legnagyobb örömet jelenti, ami nem más, mint a sport.

 

Célom, hogy a megszerzett tudásommal és a folyamatosan bővülő személyes tapasztalataimmal nyújtsak segítséget azoknak, akik elhatározták, hogy életmódot váltanak és kitörnek az addigi rendszertelen és mozgásszegény életvitelükből. Ha készen állsz, hogy megvalósítsd a céljaidat, akkor keress fel bátran. Szakszerű útmutatásokkal, személyre szabott edzéstervvel, hasznos tanácsokkal, és erős motivációval támogatlak utadon, hogy együtt elérjük a kívánt célodat!”

 

NAGY DÁVID

+36 20 481 8039

Email | Facebook


 

Please specify image url.

Seregélyi
Ákos

GYM

  • Személyi edző

  Seregélyi Ákos vagyok és 13 évesen jártam először edzőteremben, ami számomra egy idegen helynek bizonyult, mert egyáltalán nem ismeretem ki magam. Viszont az eszközökbe amiket ott elkezdtem használni beleszerettem. Csodálatos érzés olyanná formálni a testünket amilyenné mi szeretnénk, ha hajlandók vagyunk tenni érte.

 

Én egy rendkívül kövér gyerek voltam, tipikus „michelin baba” alkat. Kipróbáltam magam más sportokban is, mint például fociban vagy karatéban, de idővel rátértem egy olyan útra ami megváltoztatta az egész életemhez való hozzáállást a súlyzós edzés segítségével. A testmozgás, legyen az bármilyen típusú, pozitívan fogja befolyásolni mindennapjainkat, de ha az alakunkat is szeretnénk formázni, mint egy szobrász, akkor azt vallom, hogy a konditerem a legjobb hely számunkra, ha el akarjuk érni a célunkat, legyen az fogyás vagy izmosodás.”

 

SEREGÉLYI ÁKOS

+36 30 524 4722

Facebook


 

Please specify image url.

Nyilasné Kapitány
Éva

WALKING / GYM

  • Instruktor / személyi edző / dietetikus

 “A sport nagyon távol állt tőlem, még az iskolai testnevelés órák alól is felmentettek.

Azonban 2016-ban megjelent életemben a WALKING, és saját magamon is meglepődtem, hogy mennyire megtetszett ez a zenés, változatos, és extra hatékony edzésforma. Először a férjem is kételkedve fogadta, hogy instruktor szeretnék lenni, de hosszas rábeszélés után sikerült meggyőznöm, amit azóta sem bánok. Az idő múlásával a lelkesedésem töretlen, sőt a közelmúltban személyi edzői képesítést is szereztem, hogy még szélesebb körben tudjak segíteni a fogyni vágyó, életmód váltásra törekvő vendégeknek.”

 

Ha kérdésed van, akkor Évi szívesen segít nem csak a WALKINGOS kérdésekben, hanem a számodra legmegfelelőbb mozgásforma kiválasztásában, és dietetikusként a – személyre szabott – helyes étrend kialakításában is!

Ha tutira fogyni szeretnél, akkor mindenképp keresd meg!

Tudj meg többet Évi TÁPLÁLKOZÁSI TANÁCSADÁSÁRÓL!

NYILASNÉ KAPITÁNY ÉVA

dietetikus, sportoktató, személyi edző, Walking instruktor

+36 20 913 8007

Email

FOGYNI SZERETNÉK