MIBEN TUDOK SEGÍTENI?

 • Fogyni szeretnél?
 • Kipróbáltál már rengeteg “divat diétát”, de mindig visszajött a leadott kiló (jojó effektus)?
 • Nem tudod, hogy mit ehetsz és, hogy mire van szüksége a szervezetednek?
 • Szeretnél egészségesen táplálkozni és iránymutatásra van szükséged?
 • Szeretnéd optimalizálni a testtömegedet, de nem tudod, hogy mit és mennyit kell mozognod?
 • Esetleg a családodban van elhízott, és neki igényelnél segítséget?
 

Változtatni szeretnél a táplálkozásodon? Jó helyen jársz!

Életem szerves része az egészséges étrend…

“2 éves korom óta lisztérzékeny vagyok!”

RÓLAM

Üdvözöllek!  Nyilasné Kapitány Éva vagyok, dietetikus és sportoktató!

A táplálkozás, diéta iránti érdeklődésem életem egész korai szakaszában elkezdődött. 2 éves voltam, amikor lisztérzékenységet diagnosztizáltak nálam. Már az ovis éveim alatt pontosan tudtam, hogy mit ehetek és mit nem.

Általános iskolában megismerkedtem egy dietetikussal, s innentől fogva határozott elképzelésem volt, hogy mi szeretnék lenni. S egyenes út vezetett a PTE-ETK dietetikus szakára.

A szakdolgozatom témája a Lisztérzékenység és az I.-es típusú diabetes együttes előfordulása gyermekkorban. Ezzel a Tudományos Diákköri Konferencián a Magyar Dietetikusok Országos szövetsége különdíjasa lettem.

Utána életem a gyermekvállalás, családalapítás felé terelődött.  3 gyermekem született viszonylag rövid időn belül és a szoptatás alatti kismama étrend szinte életem részévé vált. Utána a gyermekek hozzátáplálása, mindennapi táplálkozásuk is, hiszen nem mindegy hogy mit látnak, milyen szokások öröklődnek. Az egészséges életmód ekkor kezdett el igazán érdekelni, főként azért, hogy példát tudjak mutatni.

Véleményem szerint az egészséges életvitelnek a sport, és a rendszeres mozgás elengedhetetlen része, ezért 2011-ben az International Sporttrainer Akadémián, sportoktatói végzettséget szereztem, testépítő-fitnesz szakon, azt követően 2016-ban megszereztem a hivatalos Walking instruktori, majd 2018-ban személyi edzői képesítést is, és 2019-ben pedig BOSU personal trainer lettem.

Nyilasné Kapitány Éva

Rengeteg saját tapasztalattal és a két szakma együttes tudásanyagával a hátam mögött szeretnék segítséget nyújtani mindazoknak, akiknek mindennapi gondot jelent a megfelelő táplálkozás és és a rendszeres testmozgás.

Hiszen a “Mozgás a király, a táplálkozás a királyné. Együtt övék a királyság.”

SZOLGÁLTATÁSAIM

Testösszetétel mérés

Egyéni energiaszükséglet meghatározás

Táplálkozási állapotfelmérés

Személyre szabott étrend összeállítás

Éhezés nélküli fogyókúra - folyamatos ellenőrzéssel

Tápanyag szükséglet meghatározás

Étrendi napló elemzés

Mozgásterápiás tanácsadás, kardió edzésterv

ÁRAK, CSOMAGOK

fogyás alapcsomag

TESTSÚLY INFÓ

“FELMÉRÉS”

 

TÁPLÁLTSÁGI ÁLLAPOTFELMÉRÉS

CSOMAG


 • Testösszetétel és állapotfelmérés
 • Antropometriás adatok felmérése
 • Energia szükséglet meghatározása
 • Tápanyag szükséglet meghatározása
 • Táplálkozási alaptanácsadás
 • 1 konzultáció
fogyás alapcsomag

FIT CSOMAG I.

“ALAP”

 

FOGYÓKÚRA

ALAPCSOMAG


Fitt csomag II. - Életmód

FIT CSOMAG II.

“ÉLETMÓD”

 

3 HÓNAPOS TESTSÚLY

OPTIMALIZÁLÓ CSOMAG


Ft 18500

Időpontot kérek

Fit csomag III. - Body

FIT CSOMAG III.

“BODY”

 

3 HÓNAPOS TESTSÚLY

& EDZÉS CSOMAG


Ft 25000

Időpontot kérek

Minden további konzultáció 4000 Ft / alkalom. A feltüntetett árak nettó árak, szolgáltatásaimat ÁFA nélkül, alanyi adómentesen végzem.

A tápláltsági állapotfelmérés segítségével, – az étkezési szokásokra vonatkozó információkkal, valamint különböző mérési módszerekkel (pl. testtömeg, testmagasság, testzsírmérés) – határozom meg az aktuális tápláltsági állapotodat, és az elemzések után – csomagtól függően – személyre szabott táplálkozási tervet állítok össze.

Az étrendi-napló a dietetikai diagnosztika fontos része. Az általad rögzített 3 napos (két hétköznap és egy hétvégi nap) étrend elemzése és értékelése valós képet festhet arról, ha az étrend összeállítása, összetétele nem megfelelő és ezért nem sikeres pl. egy testsúlycsökkentő program, vagy nem szűnnek az étkezéssel összefüggő panaszok. Az értékelést követően – amely során tápanyagszámító program segítségével elemzem, hogy az elfogyasztott ételek energia-, és tápanyagtartalma mennyire felel meg az egyéni szükségletednek – teszek javaslatokat az ajánlott étrendi változtatásokra.

A személyre szabott étrendek sikere abban rejlik, hogy a nemednek, korodnak, fizikai aktivitásodnak, táplálkozási szokásaidnak, esetleges betegségeidnek figyelembevételével olyan étrendet tervezek, amely a legoptimálisabb a szükségleteidhez és étkezési szokásaidhoz viszonyítva. Az étrend mellett receptleírásokat és összesített bevásárló listát is mellékelek, hogy minél egyszerűbbé váljon az ételek elkészítése.

ELÉRHETŐSÉGEIM

Előzetes egyeztetés alapján, szeretettel várom férfi és hölgy ügyfeleimet, a mohácsi Duna Fitness emeletén található irodámban.

 

Nyilasné Kapitány Éva

dietetikus, sportoktató, személyi edző, Walking instruktor, BOSU personal trainer

+36 20 913 8007

 

Email:

nyilasnekapitanyeva@gmail.com

 

Iroda cí­me:

7700 Mohács, Liszt Ferenc utca 31.

Duna Fitness

 

duna_fitness_logo